Outdoor & actie

Maison Marie is de ideale uitvalsbasis voor een actieve vakantie met vrienden, familie, collega's,...

Zin in een tochtje met de E-bike of een begeleide wandeling te paard? Maison Marie regelt dit graag voor u.

Bezoekt u liever de frontstreek met een ervaren gids? Ook dat is mogelijk.

 

1/3
Begeleide paardenwandelingen

 

Kies voor een begeleide paardenwandeling tijdens uw verblijf in Maison Marie.

De begeleidende expert neemt u een volledige dag mee op tocht door het wonder mooie Heuvelland. Neem gerust een kijkje op de website.

 
 
 

1/2
E-bikes

 

E-bikes zijn tegenwoordig helemaal hip en zijn niet meer uitsluitend voor senoiren. Als u een uitgebreide tocht wil maken, een pittig heuveltje wilt beklimmen of als het allemaal een beetje sneller mag dan is de E-bike helemaal iets voor u.

Bij ons kunt u een E-bike huren voor een halve of een volledige dag.

Er is keuze uit een ruim assortiment E-stadsfietsen, E-mountainbikes en zelfs E-bakfietsen.

1/4
Battlefield tours

 

De gepassioneerde, ervaren gidsen van Battlefield tours nemen je mee langs de frontstreek. Ze vertellen je alles over de Eerste Wereldoorlog en de invloed die het had op de streek. Tussen de verschillende bezienswaardigheden bieden ze comfortabel vervoer aan in hun privébusjes. Voor meer informatie en reservatie van een gidsbeurt kunt u terecht op hun website.

 

1/8

Ponyritjes voor kids

 

Bij Equisense for kids kan u terecht voor ponyritjes in de vrije natuur voor kids. Dit is de ideale manier om uw kinderen te laten kennismaken met deze aangename viervoeters. Kinderen en hun ouders kunnen op pad met of zonder begeleiding van een gids. Ook voor de rest van het gezin organiseert Equisense avontuurlijke activiteiten met paarden. Voor meer informatie vindt u terug op de website of neem contact op met Marianne.